Sólyomkő panzió és vila
Egyedülálló élményt hivatott a Mountainskyver átnyújtatni, pontosabban lehetőséget ad túrázni, hegyeket mászni úgy, hogy a hosszú lemenetet kihagyhatod és lefele bringázol.

Ez egy pedál, lánc, váltó és nyereg nélküli két keréken guruló adrenalin bomba, mely ötvözi a roller és a downhill kerékpárok előnyeit. Elöl 20-as, míg hátul csak 16-os kerék kapott helyet a gépen, melyek - igény szerint - teleszkópokkal kapcsolódnak a vázhoz.

A biztonságról két tárcsafék gondoskodik, mellyel gyakorlatilag az alapvető downhill felszerelések meg is vannak. A roller innen veszi át a főszerepet ugyanis mindössze egy lábtartó áll rendelkezésünkre, melyen állva egyensúlyozhatsz száguldás közben, vagy egy esetleges emelkedőbe belefutva hajthatod magad előre. A szerkezet tömege alig haladja meg a 8,5 kg-ot. 
 
Egy speciális táska is jár hozzá, amibe összehajtogathatod a bringát, de a hagyományos túrafelszerelésednek is van benne hely!

A túrák az Adventure Expert helyszíneiről indulnak. A program ideje 1,5 óra, a résztvevőket minden esetben túravezető kíséri, aki a mountain skyverezés rejtelmeibe is beavatja az érdeklődőket. A szállítás személygépkocsival történik. 
 
Kérjük, hogy a túraindulások előtt már 15 perccel érkezzenek meg. A túra izgalmas, de egyben biztonságos is, hiszen teljes védőfelszerelést biztosítunk. 
 
A bázis által szervezett túra ára minimum 5 személy esetén vezetővel és szállítással 69 Ron/fő. Kevesebb jelentkező esetén személyes egyeztetés alapján történik a túra megszervezése illetve az árak kialakítása. 

Időpontok és árak

Az árak tájékoztató jellegűek és a megadott időpontra érvényesek. A szabad helyek lekérdezéshez kérjük használják a fenti gombot. A programszervező maximum 12 óra alatt visszajelez Önöknek.
Érvényes -től -ig Résztvevők száma Pénznem Indulás Elérhetőség

Mit tartalmaz

programba foglalt tevékenységek
  • biciklizés
inkluzív szolgáltatások
  • szállítás az utazás során
  • túravezetés
exkluzív szolgáltatások
  • szállás
  • ételek és italok ára
opciónális szolgáltatások
  • piknik
  • szállás (2 személy)
nehézségi fokozat: közepes
időtartama
1 ½ óra
ár -tól
0
szabad helyek és árak ellenőrzése - ONLINE FOGLALÁS
+40 (0)749 066 008
Azonosító szám: 241
Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a résztvevők száma korlátozott és az árak a létszám függvényében változhatnak. Rendelkezésre állás valamint a végső árak lekérdezéséhez küldjetek egy üzenetet a programszervezőnek.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Sólyomkô Panzió
  • Sólyomkő Kulcsosház

loading ...

Php_show-21===9999999