Sólyomkő panzió és vila
Szeretnéd odafentrõl megcsodálni a világot? Kíváncsi vagy rá, milyen szabadon repülni mint a madár?

Mindezt kipróbálhatod velünk, ha vállalkozol egy tandem siklóernyõs repülésre. Neked, mint utasnak nincs más dolgod mint csodálni a tájat és élvezni a repülést.

A tandem repülés nem igényel semmilyen elõképzettséget az utas részérõl. A felszállás elõtt viszont majd sor kerül egy rövid felkészítõre, ami a felszállást és a leszállást illeti.

A siklóernyőzés egy képzett személlyel a repülés egy nagyon biztonságos formája. Egy tandem siklóernyőzés alkalmával perceken keresztül élvezheted a repülés felejthetetlen élményét. A tandem siklóernyőzés egy kiváló választás ahhoz, hogy megtapasztald, milyen több száz méter magasan repülni, és fentről szemlélni a világot. Szemben az ejtőernyős ugrással ahol repülőgépből ugranak ki összehajtott ernyővel, mi általában egy hegyoldalról startolunk el, úgy, hogy az ernyőt először kihajtogatjuk és a fejünk fölé húzzuk és pár lépés megtétele után az ernyő a levegőbe emel minket.

A siklóernyős beülőket több órás repülésekre tervezték így ezek nagyon kényelmesek és a súlyunkat nem a lábnál lévő hevederek tartják hanem enyhén hátradőlve egy párnázott beülőlapon ülünk ami leginkább egy kényelmes irodai székre hasonlít.

A siklóernyőzés alkalmanként 250 Ron/fő, amely tartalmazza a repülés helyszínére történő szállítást is. Lehetőséget biztosít Tusnádfürdőnek valamint környékének, a hegyeknek több száz méterről való szemlélésére.

Időpontok és árak

Az árak tájékoztató jellegűek és a megadott időpontra érvényesek. A szabad helyek lekérdezéshez kérjük használják a fenti gombot. A programszervező maximum 12 óra alatt visszajelez Önöknek.
Érvényes -től -ig Résztvevők száma Pénznem Indulás Elérhetőség

Mit tartalmaz

programba foglalt tevékenységek
  • sporttevékenységek
  • kalandos tevékenységek
inkluzív szolgáltatások
  • szállítás a gyűlekező helyre
  • sport felszerelés
exkluzív szolgáltatások
  • szállás
nehézségi fokozat: könnyű
időtartama
1 óra
ár -tól
0
szabad helyek és árak ellenőrzése - ONLINE FOGLALÁS
+40 (0)749 066 008
Azonosító szám: 255
Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a résztvevők száma korlátozott és az árak a létszám függvényében változhatnak. Rendelkezésre állás valamint a végső árak lekérdezéséhez küldjetek egy üzenetet a programszervezőnek.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Sólyomkô Panzió
  • Sólyomkő Kulcsosház

loading ...

Php_show-21===9999999