Pensiunea şi Vila Sólyomkő

↑ înapoi la lista cu pachetele turistice

Boncănitul cerbilor în Ținutul Vulcanilor

Vă invităm la pânda cerbilor în habitatul lor natural în sălbăticie. Boncănitul, mugetul cerbilor care se lupta pentru stăpânirea femelelor este el însuşi un spectacol impresionant ce da posibilitatea turiştilor să audă de la distanţă, să apropie şi să vadă mai multe exemplare pe o suprafaţă restrinsă.

In perioada de toamna a anului, pădurile răsună de un strigăt tulburător, de o frumusete sălbatică. Nunta cerbilor, cum e denumit fenomenul printre vănători, are loc doar odată pe an, iar atunci întreaga natură amuteşte, pentru a putea asculta mai bine strigătul de luptă şi de împerechere al masculilor, care işi dau pe spate greutatea coarnelor şi elibereaza din piept sunetele cu o brutalitate înfiorătoare.

Programul se organizează la cerere, transportul la locurile de observare se desfăşoară cu maşini de teren 4X4. Participanţi la program vor avea parte şi de o degustare de vânat şi pălincă tradiţională.

Programul se desfăşoară între:

5:00 - 9:00
19:00 -23:00

În timpul programului norocoşi pot observa şi urşi, căprioare, răşi, vulpi şi pisici sălbatice.

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Moneda Plecare Disponibilitate

Ce este inclus

activităţi incluse
  • activităţi de aventură
  • observare animale sălbatice
servicii incluse
  • ghid turistic
  • degustare de băuturi
  • degustare de mâncare
servicii excluse
  • cazarea
nivel dificultate: mediu
durata
4 ore
preţ de la
0
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 271
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Pensiunea Sólyomkô
  • Vila Sólyomkő

loading ...

Uri-show