Pensiunea şi Vila Sólyomkő

↑ înapoi la lista cu pachetele turistice

Călătorie nostalgică cu Mocăniţa Sovata

Mocăniţa „Sovata”, sau locomotiva cu aburi pentru linie îngustă seria 764052, face parte din lotul de 10 locomotive construite în anul 1949, la fabrica Chrzanowo din Polonia, din care două au ajuns în România, fiind conservate până în anul 2011, în depoul Sibiu. Locomotivei propriu-zise i s-a adăugat tenderul ( componenta unde se depozitează apa şi cărbunele), care a fost produsăla UzineleReşiţaîn anul 1916. Capacitatea rezervorului de apă este de 3 mc, iar cea a combustibilului de 3 tone. Mocăniţa funcţionează cu cărbune sau lemn de esenţă tare.

Garnitura de tren are 3 vagoane, două închise şi unul tip gondolă. Toate vagoanele au o lungime cuprinsă între 11 şi 12 metri. Vagonul gondolă a fost construit 1953, iar celelalte două în anii 1985 şi 1991. Cele trei vagoane au fost renovate în anul 2003 şi au o capacitate totală de 90 de locuri.
Viteza maximă a mocăniţei este de 35km/h, iar autonomia este de 30 km.

Mocanita ISI REIA activitatea pe anul 2018, in mini vacanta de saptamana viitoare, 28.04-01.05, cu plecari din Sovata, str. Gara Mica de la orele 11:00 14:00 17:00. 

Urmand sa circule doar la sfarsit de saptamana ( sambata si duminica) pana la inceputul lunii IULIE cand vom reveni cu noi informatii! 
Pentru mai multe informatii contactati-ne la tel. 0743160556

 

NOTĂ:

Mocăniţa nu pleacă în cursă fără minim 15 adulţi.

Rezervări de locuri se fac numai pentru grupuri organizate.

Grupurile organizate (peste 20 adulţi) trebuie să se programeze şi să achite tariful calătoriei, cu minim 48 de ore înaintea plecării.

 

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Moneda Plecare Disponibilitate

Ce este inclus

activităţi incluse
  • fotografiere
  • admirare peisaje
servicii incluse
  • degustare de băuturi
servicii excluse
  • vă rugăm să cereţi de la organizator lista detaliată a activităţilor opţionale disponibile pentru ac
servicii opţionale
  • vă rugăm să cereţi de la organizator lista detaliată a activităţilor opţionale disponibile pentru ac
nivel dificultate: uşor
durata
2 ore
preţ de la
0
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 137
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Pensiunea Sólyomkô
  • Vila Sólyomkő

loading ...

Uri-show