Pensiunea şi Vila Sólyomkő

↑ înapoi la lista cu pachetele turistice

Cină romantică în aer liber pe malul lacului Sfânta Ana

Vrei să-ţi uimeşti jumătatea cu o cină romantică în aer liber, să faci o declaraţie de dragoste sau pur şi simplu doreşti să petreci câteva ore într-o ambianţă romantică neobişnuită?

Apelează la noi şi îţi organizăm aceste momente minunate în aer liber, pe malul Lacului Sfânta Ana din Ținutul Vulcanilor, singurul lac din România care s-a format intr-un crater vulcanic. Lacul se găseşte în Munţii Ciomatu Mare, la o altitudinea de 950 m, la SE de munţii Harghita, aproape de Băile Balvanyos şi la doar 25 km lângă Băile Tuşnad Tusnad, în Parcul Natural Mohoş. În literatura de specialitate craterul poartă numele de Ciomatul.

La cerere alegem meniul împreună pe care o s-o serviţi, sau pur şi simplu vă vom surprinde noi. Că e vorba de un desert... şampanie, flori, baloane... ve-ţi avea parte de tot ce este necesar pentru o seară de neuitat!!!

Totodată la cerere şi contra cost putem asigura şi transferul de la locul de cazare la locul de desfăşurare a programului.

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Moneda Plecare Disponibilitate

Ce este inclus

activităţi incluse
  • mâncare, băutură, degustare produse
  • admirare peisaje
servicii incluse
  • mese şi băuturi
nivel dificultate: uşor
durata
3 ore
preţ de la
0
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 286
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Pensiunea Sólyomkô
  • Vila Sólyomkő

loading ...

Uri-show