Pensiunea şi Vila Sólyomkő

Cură-tură la mofete

Vă invităm la o mică excursie, unde vom vizita 2 mofete ascunse de vâzul lumii în Băile Tuşnad, respectiv o mofetă cunoscută în Lăzăreşti. În cadrul excursiei vom afla mai multe despre terapiile cu mofete, care ajută la tratarea a zeci de afecţiuni.

Definite ca emanaţii de bioxid de carbon care apar în fazele finale ale activităţii vulcanice, prin foraje ori prin degazeificarea apelor minerale, mofetele se mai găsesc doar în puţine locuri de pe pământ şi sunt considerate adevărate minuni ale naturii, prin rezultatele extraordinare pe care le au asupra organismului. Printre cele deja demonstrate, s-a constată că terapiile cu mofete ajută inlusiv la detoxifierea organismului, un beneficiu din ce în ce mai mult exploatat.

Terapiile cu mofete sunt contraindicate celor care suferă de afecţiuni în stadiu acut, boli infecţioase, boli venerice, tumori maligne (cancer de orice tip), unele tulburări de ritm cardiac şi decompensare cardiacă avansată.


Vă rugăm să consultaţi medicul Dvs. dacă aveţi voie să intraţi în mofetele vizitate!!!!Pornire: Băile Tuşnad, parcarea din faţa Centrului de Informare Turistică. (la cerere participanţii pot fi preluaţi de la unităţile de cazare)

Km. parcurşi: aproximativ 60 km cu maşina (dus-întors)

Durata programului: aproximativ 3 ore.

Oferta include: transportul, ghidul turistic, o şedinţă de 20 min. în mofeta din Lăzăreşti (pe propria răspundere)

Programare prealabilă este necesară la 0740 911 119

Excursia se organizează şi în cazul unui grup mai mic iar preţul şi condiţiile vor fi agreate în prealabil.

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Preţ adulţi Moneda Plecare Disponibilitate
1. Ianuarie 2020 31. Ianuarie 2022 mai mult de 1 pers. 40.00 RON plecare la cerere

Ce este inclus

activităţi incluse
  • plimbări
  • excursii cu autobuz
servicii incluse
  • transport în timpul călătoriei
  • ghid turistic
nivel dificultate: uşor
durata
2 ore
preţ de la
40
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 319
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Pensiunea Sólyomkô
  • Vila Sólyomkő

loading ...

Uri-show