Pensiunea şi Vila Sólyomkő

↑ înapoi la lista cu pachetele turistice

În căutarea comorilor pierdute cu detectorul de metale

În căutarea comorilor ascunse cu detectorul de metale

Crezi în comori ascunse? Ai încercat vreodată să găseşti una?

Copii şi părinţi, pasionaţi de istorie/arheologie, exploratori, exploratori mari sau mici, înarmaţi-vă cu spirit de aventură şi haideţi cu noi pe coclauri să descoperim împreună bogăţiile străvechi ascunse şi îngropate în Ținutul Vulcanilor.

Bucuria găsirii unei bucăţi de istorie pierdută cu detectorul de metale (bineînţeles cu autorizaţie de la poliţie), şi adrenalina care oferă detecţia, nu se poate compară.

Distracţie maximă, copii încântaţi şi părinţi fericiţi garantat!!!

IMPORTANT!

Obiectele de patrimoniu descoperite cu detectorul de metale trebuie predate în termen de maxim 72 de ore de la data descoperirii lor, primarului localităţii pe teritoriul căruia au fost descoperite, ca apoi acesta să se le predea instituţiei îndreptăţite din cadrul Ministerului Culturii şi Cultelor. Autorii descoperirilor întâmplătoare, care au predat, în condiţiile prevăzute de lege bunurile descoperite, au dreptul la o recompensă bănească de 30% din valoarea bunului, calculată în momentul acordării recompensei, iar, în cazul unor descoperiri arheologice de valoare excepţională, se poate acorda şi o bonificaţie suplimentară de până la 15% din valoarea bunului.

Nu avem voie sa detectăm unde sunt situri arheologice şi monumente trecute în repertoriul arheologic naţional.

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Preţ adulţi Preţ copii Preţ studenţi Preţ pensionari Preţ handicap Moneda Plecare Disponibilitate
1. Aprilie 2021 29. Februarie 2024 mai mult de 0 pers. 100.00 80.00 0.00 0.00 0.00 RON plecare la cerere

Ce este inclus

activităţi incluse
  • activităţi pentru copii
servicii incluse
  • organizare program
  • detecţie de metale
nivel dificultate: uşor
durata
4 ore
preţ de la
100
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 350
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Pensiunea Sólyomkô
  • Vila Sólyomkő

loading ...

Uri-show