Pensiunea şi Vila Sólyomkő

MOONLIGHT PARTY IN VOLCANIC CRATER

Te provocăm la o experienţă nouă, aşa cum nu ai mai trăit până acum, un eveniment memorabil în aer liber, într-un loc inedit.  Mergi pe mâna noastră şi vei avea cea mai „cool” petrecere.

Petrecerea cu foc de tabără şi muzică disco se desfăşoară într-un loc misterios, într-o fostă carieră de piatră, lângă rămăşiţele unei cetăţi străvechi din Bixad, Ținutul Vulcanilor.

Doritorii de aventură vor fi transportaţi la locul de desfăşurare cu un vehicul de tip Safari pe un traseu spectaculos pe malul Oltului.

Programul include o excursie de tip Safari Tour la locul de desfăşurare şi consumul nelimitat de bere, apă minerală şi răcoritoare. La cerere putem să asigurăm şi mâncare.

Pentru rezervare apelaţi: 0740 911 119

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Preţ adulţi Moneda Plecare Disponibilitate
1. Ianuarie 2020 15. Noiembrie 2020 mai mult de 1 pers. 140.00 RON plecare programată

Ce este inclus

servicii incluse
  • organizare program
  • transport dus-întors la locul de desfăşurare
nivel dificultate: uşor
durata
6 ore
preţ de la
140
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 336
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Pensiunea Sólyomkô
  • Vila Sólyomkő

loading ...

Uri-show