Pensiunea şi Vila Sólyomkő

Vă aşteptăm cu drag la o după amiază minunată făcând ceva diferit în atelierul de creaţie Lili's studio. Programul Pictura de pietre este un program cu o durată de 2-3 ore special concepută pentru copii.

Pietrele, puse la dispoziţie de noi, pot fi colorate şi pictate cu uşurinţă. În funcţie de formă şi de mărime, ele pot fi transformate în flori, animale, chipuri, în planse pentru peisaje sau în elemente de artă abstractă. Pictura pe pietre este o altă metodă de a dezvolta imaginaţia copilului Dvs.

Lili îi supraveghează pe copii şi îi indrumă în permanenţă, pentru ca ei să poată realiza cu uşurinţă ceea ce şi-au propus.

Lăsaţi copii în grijile noastre şi relaxaţi-vă câteva ore într-o curte cu peisaj mirific la ţară.

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Moneda Plecare Disponibilitate

Ce este inclus

activităţi incluse
  • prezentare arte şi meserii
servicii incluse
  • organizare program
nivel dificultate: uşor
durata
2 ½ ore
preţ de la
0
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 285
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Pensiunea Sólyomkô
  • Vila Sólyomkő

loading ...

Uri-show