Pensiunea şi Vila Sólyomkő

Adu-ţi aminte de când erai copil cât de tare ai vrut să devii pompier. Te-ai jucat ore întregi cu maşini de pompieri cu scară de incendiu, te-ai uitat la desene animate şi priveai cu admiraţie aceşti eroi.

Fă cunoştinţă cu eroi din Băile Tuşnad şi urcă cu scara de incendiu unde te aşteaptă o experienţă unică şi o privelişte fermecătoare.

Eşti curios dacă poţi să arunci o privire în craterul vulcanului şi să vezi singurul lac de origine vulcanică din Europa? Urcă dacă ai curaj şi o să te convingi singur.

Și nu uita să faci un selfie cu pompierul. De ce?

COPII ȘTIU DE CE

Oferta include ridicarea curajoşilor cu scara de incendiu la 30 m înălţime. Programul se desfăşoară în fiecare marţi sau joi, începând cu ora 19:00. La cerere, dacă sunt mai mulţi interesaţi putem să organizăm programul în orice zi.

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Moneda Plecare Disponibilitate

Ce este inclus

activităţi incluse
  • fotografiere
  • admirare peisaje
servicii incluse
  • organizare program
nivel dificultate: uşor
durata
1 oră
preţ de la
0
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 305
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Pensiunea Sólyomkô
  • Vila Sólyomkő

loading ...

Uri-show