Pensiunea şi Vila Sólyomkő

Adu-ţi aminte de când erai copil cât de tare ai vrut să devii pompier. Te-ai jucat ore întregi cu maşini de pompieri cu scară de incendiu, te-ai uitat la desene animate şi priveai cu admiraţie aceşti eroi.

Fă cunoştinţă cu eroi din Băile Tuşnad şi urcă cu scara de incendiu unde te aşteaptă o experienţă unică şi o privelişte fermecătoare.

Eşti curios dacă poţi să arunci o privire în craterul vulcanului şi să vezi singurul lac de origine vulcanică din Europa? Urcă dacă ai curaj şi o să te convingi singur.

Și nu uita să faci un selfie cu pompierul. De ce?

COPII ȘTIU DE CE

Oferta include ridicarea curajoşilor cu scara de incendiu la 30 m înălţime. Programul se desfăşoară în fiecare marţi sau joi, începând cu ora 19:00. La cerere, dacă sunt mai mulţi interesaţi putem să organizăm programul în orice zi.

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Preţ adulţi Preţ copii Preţ studenţi Preţ pensionari Preţ handicap Moneda Plecare Disponibilitate
1. Iulie 2018 30. Septembrie 2018 mai mult de 0 pers. 20.00 20.00 20.00 20.00 20.00 RON plecare la cerere

Ce este inclus

activităţi incluse
  • fotografiere
  • admirare peisaje
servicii incluse
  • organizare program
nivel dificultate: uşor
durata
1 oră
preţ de la
20
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 305
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Pensiunea Sólyomkô
  • Vila Sólyomkő

loading ...

Uri-show