Pensiunea şi Vila Sólyomkő

Ture cu mountain Skyver

Moutainskyver-ul îţi oferă o experienţă unică, deoarece îţi oferă posibilitatea să pleci în drumeţii montane şi după fiecare urcare te răsplăteşte cu o coborâre pe roţi.

Este o bombă de adrenalină pe 2 roţi care nu are în dotări: lanţ, schimbător de viteză, pedale şi nici şa. O combinaţie fericită a avantajelor oferite de o trotinetă şi de o bicicletă downhill. În faţă are o roată de 20 iar în spate de 16 care pot fi montate şi cu telescoape.

Siguranţa este asigurată de două frâne cu disc – dotarea de bază a unui echipament downhill. Restul dotărilor sunt caracteristice mai degrabă trotinetelor, deoarece poţi să te bucuri de coborâre şi să-ţi testezi echilibrul având picioarele pe cele două suporturi laterale. Dacă vezi un deal poţi să ajuţi cu aceleaşi mişcări ca pe o trotinetă clasică. Greutatea echipamentului nu depăşeşte 8,5 kg iar transportul se asigură printr-un rucsac special în care pe lângă moutain skyver-ul pliat mai ai loc şi pentru alte bagaje.

Turele pornesc de la locaţiile Adventure Expert. Durata programului este de 1,5 ore iar participanţii sunt însoţiţi de un ghid de la care vor afla tot ce trebuie să ştie despre mountain skyver. La orice număr de participanţi transportul până la locaţie este asigurat. 
 
Rugăm participanţii să ajungă la locaţie cu 15 minute înainte de începerea turelor. Turele sunt provocatoare iar siguranţa participanţilor va fi asigurată de echipamentul de protecţie pus la dispoziţia lor. 
 
O tură se organizează pentru un grup de minim 5 persoane iar preţul de 69 lei / persoană include ghidul, transportul şi echipamentele. Tura se organizează şi în cazul unui grup mai mic iar preţul şi condiţiile vor fi agreate în prealabil. 

Programare prealabilă necesară la 0740 911 119

 

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Preţ adulţi Moneda Plecare Disponibilitate
15. Martie 2020 15. Noiembrie 2020 mai mult de 1 pers. 69.00 RON plecare la cerere

Preţuri servicii opţionale

service name Preţ adulţi Moneda
cazare (2 pers.) 200.00 RON
picnic 20.00 RON

Ce este inclus

activităţi incluse
  • plimbări cu bicicleta
servicii incluse
  • transport în timpul călătoriei
  • ghid turistic
servicii excluse
  • cazarea
  • mese şi băuturi
servicii opţionale
  • picnic
  • cazare (2 pers.)
nivel dificultate: mediu
durata
1 ½ oră
preţ de la
69
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 241
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Pensiunea Sólyomkô
  • Vila Sólyomkő

loading ...

Uri-show