Pensiunea şi Vila Sólyomkő

Mountaincart-ul este un echipament comic, recent dezvoltat, cu care poţi să te dai tot anul, indiferent de teren şi de condiţii meteo.

Datorită scaunului ergonomic aventurierul trebuie să se concentreze doar asupra vitezei de deplasare. Echipamentul este relativ nou şi la nivel european şi este conceput în aşa fel încât să asigure siguranţa şi distracţia. În România puteţi încerca această experienţă doar prin intermediul bazei noastre.

Cartul nu este dotat cu pedale, deci poţi să te bucuri de coborâre fără să depui efort. Are trei roţi şi un sistem de frânare care poate fi acţionată atât din stânga cât şi din dreapta, garantând astfel efectuarea de trucuri şi chiar şi drifting-uri în cadrul turelor organizate. 
 
Poate fi folosit de aventurieri cu vârsta minimă de 12 ani (min. 135 de cm înălţime) iar surprizele şi aventura sunt garantate indiferent de vârstă. Copii sub 12 ani pot fi transportaţi doar de către părinţi. Limita maximă de greutate este de 120 de kg. Pentru cei care nu se încadrează în această limitare, recomandăm folosirea monsterroller-urilor la care limita maximă este de 140 de kg. 

Turele pornesc de la locaţiile Adventure Expert. Durata programului este de 1,5 ore iar participanţii sunt însoţiţi de un ghid de la care vor afla tot ce trebuie să ştie despre ”carturi”. La orice număr de participanţi transportul până la locaţie este asigurat. 
 
Rugăm participanţii să ajungă la locaţie cu 15 minute înainte de începerea turelor. Turele sunt provocatoare iar siguranţa participanţilor va fi asigurată de echipamentul de protecţie pus la dispoziţia lor. 
 
O tură se organizează pentru un grup de minim 5 persoane iar preţul de 69 lei / persoană include ghidul, transportul şi echipamentele. Tura se organizează şi în cazul unui grup mai mic iar preţul şi condiţiile vor fi agreate în prealabil.

 

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Preţ adulţi Preţ copii Preţ sugari Preţ studenţi Preţ pensionari Preţ handicap Moneda Plecare Disponibilitate
1. Mai 2020 31. Octombrie 2020 mai mult de 1 pers. 69.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 RON plecare la cerere

Preţuri servicii opţionale

service name Preţ adulţi Preţ copii Preţ sugari Preţ studenţi Preţ pensionari Preţ handicap Moneda
cazare (2 pers.) 199.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 RON
picnic 19.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 RON

Ce este inclus

activităţi incluse
 • plimbări cu bicicleta
 • activităţi de aventură
 • excursii motorizate
 • admirare peisaje
servicii incluse
 • transport în timpul călătoriei
 • ghid turistic
 • închiriere de biciclete şi echipamente de protecţie
servicii excluse
 • cazarea
 • mese şi băuturi
servicii opţionale
 • picnic
 • cazare (2 pers.)
nivel dificultate: mediu
durata
1 ½ oră
preţ de la
69
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 240
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
 • Pensiunea Sólyomkô
 • Vila Sólyomkő

loading ...

Uri-show