Pensiunea şi Vila Sólyomkő

Ture off-road cu Suzuki Jimny

Scopul nostru este de a aduce mai aproape experienţa offroad-ului şi de cei care nu au maşini adecvate pentru această activitate. Dorim să-ţi oferim o experienţă plăcută, sigură şi care se desfăşoară în armonie cu natura.


Dacă îţi place aventura în natură şi maşinile offroad atunci te invităm să-ţi petreci cu noi timpul. Îţi garantăm că nu vei regreta. Turele organizate de noi nu se desfăşoară pe trasee marcate şi amenajate ci parcurg adâncurile pădurii şi creastele munţilor din zonă.

Vom avansa pe traseele planificate sub coordonarea unui ghid cu experienţă. Zona noastră oferă multe obiective interesante şi multe posibilităţi de trasee, iar stabilirea traseului aferent turelor se face în prealabil, pe baza nevoilor clienţilor. În cadrul turelor vom avea posibilitatea de a încerca secţiuni mai uşoare sau mai grele, precum şi secţiuni mai rapide sau mai tehnice. Pe lângă admirarea peisajului de o frumuseţe rară, pe parcursul turelor participanţii vor avea posibilitatea de a experimenta aventuri reale. Traseele pot fi modificate sau combinate în funcţie de aşteptările participanţilor, oferind astfel experienţe de neuitat pentru perechi, familii sau grupuri de prieteni.

Programele noastre se bazează pe capacitatea şi dotările maşinilor de teren Suzuki Jimny. Pot fi închiriate mai multe maşini de teren Suzuki Jimny cu ghid.

Numărul de participanţi poate fi  de minim 3 persoane şi maxim 50 persoane, iar durata medie a unei ture este de 5 ore, care poate fi modificată în faza planificării programului. 

Tura offroad este un program din care nu poate să lipsească o gustare pregătită în natură. Participanţii pot degusta specialităţi locale pregătite pe grătar iar la distracţie va contribui şi palinca de casă servită.

Preţul programului variază în funcţie de traseul ales şi de numărul de participanţi între 149 de lei / persoană şi 219 lei / persoană.

Este recomandat tuturor celor care încearcă să-şi depăşească limitele. Prin această experienţă de aventură poţi să-ţi testezi abilităţile şi să-ţi întăreşti voinţa.

Hai cu noi şi vei avea parte de experienţe garantate!

Programare prealabilă este necesarăla 0740 911 119

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Preţ adulţi Preţ copii Moneda Plecare Disponibilitate
1. Ianuarie 2019 31. Decembrie 2020 mai mult de 0 pers. 149.00 149.00 RON plecară garantată în fiecare oră

Preţuri servicii opţionale

service name Preţ adulţi Preţ copii Moneda
cazare (2 pers.) 199.00 0.00 RON
închierere GoPro 50.00 0.00 RON

Ce este inclus

activităţi incluse
 • activităţi de aventură
 • observare animale
 • excursii motorizate
 • admirare peisaje
servicii incluse
 • transport în timpul călătoriei
 • ghid turistic
 • transport la locaţia de adunare
 • cină
 • degustare de mâncare
 • experienţa, sprijinul şi prietenia unor ghiduri experimentaţi
 • Combustibil şi alte consumabile
servicii excluse
 • cazarea
nivel dificultate: uşor
durata
5 ore
preţ de la
149
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 264
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
 • Pensiunea Sólyomkô
 • Vila Sólyomkő

loading ...

Uri-show