Pensiunea şi Vila Sólyomkő

Parada Baloanelor cu Aer Cald, primul eveniment de acest gen din Romania in 2015 a ajuns la a X-a editie. Mentionat de un cotidian ca si “couleur locale”, festivalul este organizat de Asociatia Sportiva Nyaradballoon Sky Team in colaborare cu Consiliul Judetean Mures si Consiliul Local Eremitu.
Festivalul si ideea acestui festival a fost o urmare a discutiei dintre trei prieteni si are ca scop prezentarea acestui sport/hobby, din pacate destul de putin cunoscut in Romania. Momentan in Romania sunt aproximativ 10-12 baloane cu aer cald, majoritatea in Bucuresti, aceste baloane luand parte la diferite evenimente socio-culturale din tara. Evenimentul de la Campu Cetatii ajuta aceste echipaje sa se intalneasca cu alte echipaje din strainatate si totodata da ocazia unui schimb de experiente.
Incepand cu anul 2006, cand au fost prezente 3 echipaje si cateva sute de privitori, am ajuns ca in anii trecuti sa avem 14-16 (sau chiar mai multe!) baloane din 5-6 tari si in jur de 20-25.000 de vizitatori, dovada fiind randul de masini de cativa kilometri si blocajele de pe drumul judetean ce leaga Campu Cetatii de Targu Mures si Sovata. Anul trecut au participat 17 baloane din mai multe tari.
In ceea ce priveste vizitatorii, majoritatea sunt din zona si din judetele vecine. In fiecare an sunt rezervari la cazare si la zbor de pe tot cuprinsul Romaniei si din strainatate, persoane care si-au planificat concediile astfel incat sa poate participa la acest eveniment unic.

Evenimentul are si o pagina internet cu poze si filmulete din anii precedenti: www.paradabaloanelor.ro


Mai multe detalii si pt rezervari:


Lőrincz Miklós 0745-004 485, Gherman Adrian 0744 127 031 


Hajdu Arnold hajduarnold@yahoo.com

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Preţ adulţi Preţ studenţi Preţ pensionari Preţ handicap Moneda Plecare Disponibilitate
1. Ianuarie 2020 1. Ianuarie 2021 mai mult de 1 pers. 450.00 450.00 450.00 450.00 RON plecare la cerere

Ce este inclus

activităţi incluse
 • activităţi de zbor
 • fotografiere
 • admirare peisaje
servicii incluse
 • transport în timpul călătoriei
 • vă rugăm să cereţi de la organizator lista detaliată a activităţilor opţionale disponibile pentru ac
servicii excluse
 • vă rugăm să cereţi de la organizator lista detaliată a activităţilor opţionale disponibile pentru ac
servicii opţionale
 • cazarea
 • mese şi băuturi
 • mic dejun, prânz, cină
nivel dificultate: mediu
durata
1 ½ oră
preţ de la
450
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 133
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
 • Pensiunea Sólyomkô
 • Vila Sólyomkő

loading ...

Uri-show