Foglalás
Bezár

Sólyomkő Kulcsosház

Sepsibükszád, Háromszék festői táján, az Olt folyó mentén, a Harghita hegység alsó vonulatától szegélyezve, Kovászna megye egyik legvonzóbb faluja, amely Önt is várja egy felejthetetlen vakációra!

Sepsibükszád környékén rengeteg csodálatos turisztikai látnivaló található, például: Szent Anna-tó 17 km, Bálványosfürdő 16 km, Tusnádfürdő 5 km, Kézdivásárhely 37 km, Uzonkafürdő 17 km.

Nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el, ebből adódóan üzleti körökben is nagyon kedvelt.

A Sólyomkő Kulcsosház Sepsibükszád (Bixad) Csíkszereda felőli bejáratánál, az erdő alján található, mely ideális helyszín a kikapcsolódni, pihenni, szórakozni vagy sportolni vágyó vendégeknek egyaránt.

A földszinti társalgó-étkező lehetőséget nyújt a vendégeknek a téli estéken is együtt szórakozni, nyáron viszont mindenképp a kerti kemence melletti beszélgetéseket ajánljuk, a ház erkélyéről pedig az erdélyi naplementét is megcsodálhatják.

Parkosított, bekerített udvarunk gyermekeinek biztonságos játszóteret, autójának parkolót kínál.

Télen sem unatkozhat nálunk, hiszen a domboldalon fekvő kertben szánkázni, síelni is lehet.

Kikapcsolódás, programlehetőségek: túrázás, téli sportok (sízés, szánkózás), halászat, szekerezés, lovas szánozás, mofetta és borvizes medence a közelben, esztena látogatás, ahol bemutatjuk egy helyi farmer tevékenységét.