Foglalás
Bezár

Sólyomkő Panzió

Sepsibükszád Háromszék festői táján, az Olt folyó és a Hargita hegység alsó vonulata mentén fekszik. Kovászna megye egyik legvonzóbb faluja Önt is várja egy felejthetetlen vakációra!

Ha kikapcsolódásra vágyik a családias hangulatú Sólyomkő Panzió és Kulcsosház ideális választás az Ön számára. Vendégházaink a székelyföldi táj békés, nyugodt hangulatát kínálják a hozzánk betérőknek. Az elmúlt évek során számtalan hazai és magyarországi közismert személyiséget is vendégeink közt köszönthettünk. Többek között Balázs Fecó és Tamás Gábor énekesek, a Kormorán, a Dupla Kávé, a Zanzibár és a Beatrice együttesek is megfordultak nálunk.

A Sólyomkő Panzió nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el, így kiváló helyszíne pihentető vakációknak, vagy akár kisebb munkagyűléseknek, konferenciáknak, banketteknek, családi-, és egyéb rendezvényeknek.

Vendégeinket a következő típusú szobákban tudjuk elszállásolni: 4 db standard kétágyas, 2 db delux kétágyas, 1 db háromágyas szoba, ill. 1 db. apartman 5 személy részére (1 db. francia ágy + 3 db 1 személyes ágy az apartmanban).

Sepsibükszád közvetlen szomszédságában található Tusnádfürdő, alig 17 km-re Kelet-Európa egyetlen vulkanikus eredetű krátertava, a Szent Anna-tó, 16 km-re Bálványosfürdő, 30 km-re Sepsiszentgyörgy, 36 km-re Csíkszereda, míg 37 km-re az egyik legszebb, egyedi hangulatú székely kisváros, Kézdivásárhely.

Térjen be Ön is hozzánk! Több mint húsz év vendéglátói tapasztalattal és igazi székely vendégszeretettel várjuk.